Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از آنکه دادستان‌ها خواستار حکم ۱۲ سال حبس برای معاون رئیس جمهوری آرژانتین به اتهام فساد شدند، وی از طرفدارنش خواست تا در حالی که از حق تظاهرات خود دفاع می‌کنند، اعتراض روز شنبه را متوقف کرده و به خانه‌هایشان باز گردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، پس از یک روز پر آشوب که در جریان آن هزاران تن در دفاع از کریستینا فرناندز کریچنر، معاون رئیس جمهور آرژانتین به خیابان‌ها آمدند و در جریان درگیری‌های صورت گرفته هفت افسر پلیس زخمی و دو معترض بازداشت شدند، فرناندز کریچنر یک سخنرانی کوتاه شبانه در مقابل خانه‌اش ایراد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در دموکراسی، حق آزادی بیان، یک حق اساسی است. ضمن تشکر، از شما می‌خواهم تا به خانه های خود بازگردید و استراحت کنید. امروز، روز طولانی بود.

دادستان‌ها روز دوشنبه فرناندز کریچنر را به کلاهبرداری و مشارکت در برنامه‌ تحریف بودجه بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۵ میلادی که در آن بازه زمانی به عنوان رئیس جمهور آرژانتین در راس امور قرار داشته، متهم کردند.

بزرگ‌ترین تظاهرات طرفداران کریچنر در مقابل خانه وی در محله رکوله‌تا در بوئنوس آیرس، پایتخت آرژانتین برگزار شد؛ جایی که پلیس اوایل صبح موانعی را با هدف جلوگیری از یک گردهمایی بزرگ در آنجا قرار داده بود.

عصر روز شنبه، این معترضان که ادعا می‌کنند کریچنر قربانی آزار و اذیت قضایی است، از موانع عبور کرده و با نیروهای پلیس درگیر شدند. ماشین‌های آب‌پاش تلاش کردند تا با استفاده از آب پرفشار معترضان را متفرق کنند.

کریچنر در توییتی نوشت: امروز در حالی که در گوشه خانه‌ام به معنای واقعی کلمه محاصره شده بودم، از خواب بیدار شدم. آنها می‌خواستند تظاهرات عشق و حمایت را که کاملا صلح‌آمیز بود، ممنوع کنند.    

آلبرتو فرناندز، رئیس جمهور آرژانتین به نشانه حمایت در توییتی از خشونت نهادی که توسط دولت شهر به راه افتاده، انتقاد کرد.

هوراسیو رودریگز لارتا، شهردار بوئنوس آیرسضمن توجیه کارگذاری موانع و اقدامات پلیس، در کنفرانسی خبری گفت: این تظاهرات ناگهان به یک اوضاع خشونت‌آمیز تبدیل شد.  

کریچنر رهبری ائتلاف "پرونیست"، تندروترین جناح چپ میانه را برعهده دارد که از پایان سال ۲۰۱۹ میلادی تاکنون بر آرژانتین حکومت داشته است.

صدور حکم و محکومیت بالقوه توسط یک قاضی صورت خواهد گرفت که احتمالا چند ماه به طول می‌انجامد اگرچه کریچنر می‌تواند به هر حکمی که صادر شد درخواست تجدیدنظر بدهد و سال‌ها صدور حکم نهایی را به تعویق بیندازد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آرژانتين رئیس جمهور آرژانتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۳۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | دلم می‌خواست شاه ایران شوم

چند سال قبل، در یک شب بارانی دو آلمانی که راه شان را گم کرده بودند، اتفاقی در خانه ی عباس را می زنند و از آن به بعد ، سرنوشت عباس تغییر می کند و خانه اش به ششمین جاذبه ی گردشگری ایران برای توریست های خارجی تبدیل می شود.
در اولین قسمت از زندگی عباس ببینید که چقدر فقیر بوده و چطور یک اتفاق، نگاهش را به جهان عوض کرد.
کاری از مریم نوابی نژاد.
لینک یوتیوب https://m.youtube.com/watch?si=f9Z5B3lCIYp5oed0&v=GdX-mR3Q5Oc&feature=youtu.be

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900706

دیگر خبرها

  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • معاون رئیس جمهور از پتروشیمی دهدشت بازدید کرد + تصاویر
  • وعده معاون رئیس جمهور برای تکمیل خط انتقال آب شهرستان بهمئی
  • کلنگ‌زنی مینی پالایشگاه دهدشت با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور
  • جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است
  • ببینید | دلم می‌خواست شاه ایران شوم
  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی
  • آیا رئیس جمهور آرژانتین مشکل روانی دارد؟
  • دانشجویان آمریکایی چگونه پرچم اعتراض علیه اسرائیل را جهانی کردند؟
  • سیل انتقاد‌ها به رئیس دانشگاه کلمبیا به‌دلیل سرکوب معترضان